Schoonmaakdiensten

Dienstverlening – schoonmaakdiensten

Schoonmaak
Onze professionele medewerkers verzorgen dagelijks schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. We reinigen kantoren en bedrijfspanden in alle branches. Voor VvE’s maken we de algemene ruimten in een appartementencomplex grondig schoon.

Ontruiming en bouwoplevering
Bij verhuizing of overlijden ruimen we het pand leeg en maken we grondig schoon, zodat het pand kan worden verhuurd of verkocht. Na een verbouwing of oplevering van een nieuwbouwpand zorgen wij voor een intensieve reiniging.

Tapijt- en vloerreiniging
Vloeren krijgen dagelijks veel te verduren. Om een mooie vloer te behouden, voeren we onderhoud en reiniging uit. We vegen, schrobben en brengen eventueel een nieuwe beschermlaag en/of coating aan. Bij tapijtvloeren verwijderen we niet alleen het bovenste vuil, maar ook het ingelopen vuil.

Glasbewassing en zonnepanelen reinigen
Schone ramen zorgen voor een frisse uitstraling. Onze ervaren glazenwassers laten elk raam stralen, hoe hoog het pand ook is en hoe onbereikbaar het glas ook lijkt. We zetten ouderwets vakmanschap in met emmer, wisser, spons en ladder of we maken gebruik van moderne technieken.

Door zonnepanelen regelmatig te reinigen, gaan ze langer mee en brengen ze meer op.

Schoonmaak en sanitaire materialen
Frisse en schone sanitaire voorzieningen zijn onmisbaar voor elk bedrijf. Daarom reinigen wij deze voorzieningen grondig. Ook leveren we alle materialen, zoals toiletpapier, handdoekrollen, handzeep en dispensers.

Tuin- en terreinonderhoud
Weer en wind maken je tuin of terrein grijs en grauw. Een vuil terras staat onverzorgd en kan gevaarlijk glad zijn. Voor het reinigen van tuinen en terreinen beschikken wij over speciale hogedrukgereedschappen, zodat het weer een mooie uitstraling krijgt.

Graffiti verwijdering
Het verwijderen van graffiti is een specialistisch karwei. Onze ervaren professionals weten precies hoe ze graffiti kunnen verwijderen van alle soorten ondergronden, zonder deze te beschadigen. Met een anti-graffiticoating beschermen we de ondergrond tegen nieuwe, ongewenste graffiti.

Neem contact op

Schoonmaak diensten al vanaf 0,75*per m2

 • Full service schoonmaakbedrijf
 • Specialistische reiniging
 • Schoonmaak en onderhoud onder één dak
Neem contact op Bel direct

Facilitaire dienstverlening en vastgoed onderhoud

Wij bieden je een totaalpakket

Zijn de muren van je bedrijfspand toe aan een schilderbeurt of moeten de vloeren hoognodig gecoat worden? Wil je als VvE het onderhoud van een appartementencomplex uit handen geven? Naast professionele schoonmaak bieden wij facilitaire diensten en vastgoedonderhoud. We ontzorgen je op alle vlakken.

 • Full service facilitaire dienstverlening
 • Vastgoedonderhoud
 • Schoonmaak en onderhoud onder één dak
Neem contact op Bel direct
 • Schilder- & stuc-werkzaamheden
 • Totaal vastgoed onderhoud
 • Loodgieter en installatietechniek
 • Timmerwerk-zaaamheden

Onze hoogtepunten

Raambewassing op 30 meter hoogte

Bekijk meer

Dienstverlening opmaat

Verdam Groep reinigt grondig en vakkundig. Met onze professionele en specialistische dienstverlening zorgen wij voor een schone werk- en leefomgeving.

 • Full service schoonmaakbedrijf
 • Specialistische reiniging
 • Schoonmaak en onderhoud onder één dak
Neem contact op